به گزارش داراخبر: اسماعیل عطاپور در چهارمین جلسه کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر گردش کالا در سطح عرضه که به موضوع ساماندهی صنوف عطاری اختصاص یافته بود با اعلام این مطلب افزود : از این تعداد بازرسی ۱۵ فقره پرونده تخلفاتی نظیر عرضه کالاهای قاچاق ، عدم رعایت موازین بهداشتی و تقلب به ارزش ۴۴ میلیون ریال تشکیل و به مراجع قانونی ارجاع شد .
وی با اعلام این مطلب که در حال حاضر ۱۵۰واحد دارای پروانه کسب به شغل عطاری مشغولند ادامه داد : تعداد واحدهای بدون پروانه ۴۰ باب بوده و بیشترین تخلفات نیز در این واحدها صورت می گیرد که اتحادیه مربوطه می بایست برای شناسنامه دار کردن فعالیت آنها و هدایت آنها جهت دریافت پروانه کسب اهتمام ویژه داشته باشد .
عطاپور همچنین ضمن تاکید بر امر آموزش گفت : پیش از این دوره های آموزشی در سطوح مختلف در این زمینه صورت گرفت که بدلیل گستردگی و تازگی علم گیاهان داروئی و همچنین ورود افراد جدید به این عرصه برگزاری دوره های آموزشی تخصصی و کارآمد ضروری است .
وی اضافه کرد : در آینده نزدیک با همکاری اتحادیه مربوطه و اتاق اصناف دوره های آموزشی با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان ، نیروی انتظامی ، سازمان صنعت معدن تجارت و تعزیرات حکومتی برگزار خواهد شد .
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت معدن و تجارت استان با تاکید بر افزایش فرهنگ و آگاهی عموم جامعه در مصرف انواع گیاهاین داروئی تصریح کرد : فروشندگان گیاهان دارئی تنها موظفند در چهاچوب تعریف شده از سوی قانون فعالیت صنفی داشته باشند .
وی باره دیگر با اعلام تداوم بازرسی های مشترک و تشدید نظارت بر عملکرد عطاریها از مدیران این واحدها خواست از هرگونه ورود به مباحث پزشکی ، انجام مشاوره های درمانی و فروش داروهای گیاهای ، تقلبی و قاچاق خودداری نمایند .
بازرسی مشترک از واحدهای صنف عطاری افزایش می یابد
به گزارش داراخبر: اسماعیل عطاپور در چهارمین جلسه کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر گردش کالا در سطح عرضه که به موضوع ساماندهی صنوف عطاری اختصاص یافته بود با اعلام این مطلب افزود : از این تعداد بازرسی ۱۵ فقره پرونده تخلفاتی نظیر عرضه کالاهای قاچاق ، عدم رعایت موازین بهداشتی و تقلب به […]