• امروز : شنبه - ۱۲ فروردین - ۱۴۰۲
0

تعریض جاده باسمنج مهمترین گام در راستای توسعه شهرک خاوران

  • کد خبر : 4250
  • 17 دی 1393 - 8:22
تعریض جاده باسمنج مهمترین گام در راستای توسعه شهرک خاوران

به گزارش دارانیوز، خبرنگاران و اصحاب رسانه ، با حضور در منطقه ۹ شهرداری کلانشهر تبریز از نزدیک در جریان فعالیتهای عمرانی و خدماتی این منطقه در منطقه خاوران قرار گرفتند. در این بازدید که معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز و همچنین شهردار منطقه ۹ تبریز خبرنگاران را همراهی می کردند پروژه هایی نظیر […]

۰۱به گزارش دارانیوز، خبرنگاران و اصحاب رسانه ، با حضور در منطقه ۹ شهرداری کلانشهر تبریز از نزدیک در جریان فعالیتهای عمرانی و خدماتی این منطقه در منطقه خاوران قرار گرفتند.

در این بازدید که معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز و همچنین شهردار منطقه ۹ تبریز خبرنگاران را همراهی می کردند پروژه هایی نظیر طرح تعریض جاده باسمنج، مجتمع فرهنگی ورزشی خاوران، احداث تقاطع غیر همسطح دسترسی به میدان بسیج، اصلاح هندسی ورودی سه راهی زرنق، تعداد چهار پارک، پروژه های مشارکتی متعدد از قبیل مجتمع تجاری تفریحی خاوران و پروژه فرهنگی ورزشی و تجاری ۱۴ هکتاری مورد بازدید قرار گرفتند.

شهرداری منطقه ۹ تبریز با محدوده ۸۵۰ هکتاری و با واقع شدن در خوش آب و هواترین قسمت شهر منطقه ای ایده آل برای سکونت و توسعه شهری به حساب می آید. شهرداری تبریز در حال حاضر با مهیا نمودن زیرساخت های لازم به دنبال تبدیل نمودن خاوران به منطقه ای نمونه و مدرن شهرنشینی می باشد.
این منطقه با واقع شدن در مسیر مناطق خوش آب هوایی نظیر دره لیقوان، هربی، دامنه سهند در آینده نزدیک یکی از زیباترین و خوش آب و هواترین سکونتگاههای تبریز خواهد بود.
شهردار منطقه ۹ تبریز گفت: شهرک خاوران در مدار توسعه قرار گرفته است و این شهرک آینده تبریز را تضمین خواهد کرد.

 وی تعریض جاده تبریز باسمنج را مهمترین گام در راستای توسعه شهرک خاوران دانست و افزود: تعریض جاده باسمنج در سالجاری آغاز شده است و در حال حاضر کار تملک، خاکبرداری، زیرسازی و آسفالت ریزی باند شمالی آن انجام گرفته است.

انصاری خاطرنشان کرد: هزینه کل تعریض جاده باسمنج ۲۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است که در سالجاری ۱۲۰ میلیارد ریال به این پروزه تزریق شده است و در سال ۹۴ با اختصاص بخشی از بودجه منطقه به این پروژه، تعریض جاده باسمنج به اتمام می رسد.

وی با اشاره به پروژه فرهنگی و ورزشی خاوران، گفت: این پروژه در زمینی به متراژ ۲۲ هزار متر مربع و در هشت بلوک احداث می شود که بلوک های آن بصورت فرهنگسرا، آمفی تئاتر، سالن ورزشی چند منظوره و غیره است.

انصاری با بیان اینکه شهرداری منطقه ۹ از جذب سرمایه گذار غافل نمانده است، گفت: پروزه مشارکتی مجتمع تجاری تفریحی خاوران با ۲۰ هزار متر مربع زیربنا تکمیل شده است که امسال به بهره برداری می رسد و پروژه مشارکتی تجاری تفریحی و ورزشی ۱۴ هکتاری با دارا بودن هتل مجموعه ورزشی و رفاهی از اصلی ترین پروژه های مشارکتی است که در منطقه خاوران اجرا می شوند.

 شهردار منطقه ۹ از احداث دهکده سلامت در خاوران خبر داد و اظهار کرد: تمرکز مطب های پزشکان در منطقه ۱۷ شهریور مشکلات ترافیکی به وجود آورده است که شهرداری در راستای حل این مشکل، پروژه دهکده سلامت در شهرک خاوران ایجاد می کند تا بخشی از پزشکان را به این سوی شهر هدایت کند.

وی احداث بیمارستان فوق تخصص کودکان را از دیگر پروژه های مهم منطقه ۹ برشمرد و گفت: این بیمارستان توسط یک خیر بنام کشور جرا می شود.انصاری از رفع مشکلات زیرساختی منطقه خاوران خبر داد و بیان کرد: خوشبختانه با همت شهردار کلانشهر تبریز مشکلی در تامین تاسیسات زیربنایی نظیر آب، برق، گاز و تلفن وجود ندارد و امسال شبکه های آب و خطوط انتقال برق در حال احداث می باشند و توافقات خوبی نیز در زمینه تامین گاز در خاوران بدست آمده است.
معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز: سهم تبریز از پروژه های ملی ناچیز است وجودآزادراه بیشتر،یکی از شاخص های توسعه شهرهاست
IMG12491770

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز نیز در ادامه گفت: یکی از شاخص های توسعه شهرها، وجود آزاد راه های بیشتر در پیرامون آنهاست.

براساس این گزارش ،محبوب عبداله پور در حاشیه بازدید خبرنگاران از شهرداری منطقه ۹ تبریزافزود: امروز سهم تبریز از آزاد راه ها در مقایسه با دیگر شهرهای همتراز بسیار ناچیز و به جرات می توان گفت در اصفهان حداقل ۳۰ برابر تبریز آزادراه وجود دارد. معاون شهردار تبریز با تاکید بر اینکه مدیریت کلان استان باید در توسعه زیرساختها و توسعه اتوبانها و بزرگراهها و جذب بودجه های ملی اهتمام جدی نمایند تاکید کرد: در حالی که در جاده هایی نظیر جاده باسمنج و یا ورودی های دیگر تبریز تنها شهرداری هزینه می کند شاهدیم که در استانهای دیگر استانداریها و سایر ادارات اعتبارات ملی قابل توجهی را برای شهرها جذب و هزینه می نمایند.

عبداله پور با اشاره به اینکه شهرداری تبریز در توسعه راهها جور سایر ادارات و ارگانها را می کشد افزود: جاده باسمنج به عنوان یکی از جاده های پرتردد و حادثه خیز نزدیک تبریز می باشد و تصادفات زیادی در این جاده رخ می داد که با تعریض و دوبانده شدن این جاده شاهد کاهش این تصادفات خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: نگهداری، تعریض و توسعه جاده هایی نظیر جاده باسمنج جز وظایف اداره کل راه و شهرسازی است اما به دلیل اینکه اعتبار لازم برای این کار در این اداره تخصیص نمی یابد، شهرداری در توسعه، استانداردسازی و تعریض این جاده پیشقدم شده است.

عبدالله پور با بیان این سووال که چرا باید اجرای اتوبان تبریز – بازرگان از پلیس راه تبریز مرند آغاز شود؟، اظهارکرد: اجرای این طرح از این نقطه گره ترافیکی تبریز را بازنخواهد کرد و مسوولان برای آنکه از ورود خودروهای سنگین به محدوده تبریز و اتوبان های کسایی و پاسداران جلوگیری کنند باید این طرح را از قزلجه میدان آغاز کنند.

وی گفت: ساخت بزرگراه تبریز – بازرگان از نقطه پیشنهادی و در کنار آن ساخت دو کنار گذر شمالی و جنوبی جدید در تبریز از بار ترافیکی اتوبان های کسایی و پاسداران خواهد کاست. بزرگراه تبریز – بازرگان با مشارکت ۶۵ درصدی شرکت ترکیه ای و به طول ۲۵۰ کیلومتر ساخته می شود.

معاون عمرانی شهرداری تبریز با اشاره به اینکه بار ترافیکی آزادراه تبریز زنجان بر روی اتوبان شهید کسایی منتقل می شود گفت: اتوبان شهید کسایی نمی تواند همزمان هم به عنوان محل تردد اتومبیل های درون شهری تبریز باشد و هم به عنوان بزرگراه استفاده شود ، به همین دلیل است که ما همواره شاهد رخ دادن تصادفات شدید در این اتوبان هستیم.

وی با تاکید بر اینکه عملیات احداث بزرگراه شمالی و جنوبی تبریز باید هرچه زودتر آغاز شود گفت: البته این اتوبان ها نه با پول شهروندان که با پول نفت و بودجه ملی باید احداث شوند زیرا در شهرهای دیگر نیز چنین عمل می شود.

لینک کوتاه : http://www.daranews.ir/?p=4250

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.