جذب بیشترین اعتبارات مکانیزاسیون کشور توسط آذربایجان شرقی

به گزارش دارانیوز:ایوب ایرانی فام، در همایش مدیران جهاد کشاورزی شهرستان های جنوب استان، کارشناسان کشاورزی و کشاورزان هشترود با بیان اینکه در سال زراعی جاری اعتبار مکانیزاسیون استان ۴۰۰ میلیارد ریال بود، افزود: آذربایجان شرقی موفق به جذب ۴۴۰ میلیارد ریال شده است. وی یادآوری کرد: شهرستان چاراویماق نیز با جذب ۷۳ میلیارد ریال
به گزارش دارانیوز:ایوب ایرانی فام، در همایش مدیران جهاد کشاورزی شهرستان های جنوب استان، کارشناسان کشاورزی و کشاورزان هشترود با بیان اینکه در سال زراعی جاری اعتبار مکانیزاسیون استان ۴۰۰ میلیارد ریال بود، افزود: آذربایجان شرقی موفق به جذب ۴۴۰ میلیارد ریال شده است.
وی یادآوری کرد: شهرستان چاراویماق نیز با جذب ۷۳ میلیارد ریال اعتبار مکانیزاسیون، مقام های اول استانی را به خود اختصاص داده و با این اعتبار ۱۰۵ دستگاه تراکتور، هشت دستگاه کمباین و ۱۳۰ دستگاه ادوات کشاورزی خریداری شده است.
ایرانی فام، افزود: شهرستان هشترود نیز با جذب ۶۲ میلیارد ریال اعتبار، مقام دوم استان را در جذب اعتبارهای مکانیزاسیون کسب کرده و با این اعتبار ۹۰ دستگاه تراکتور، دو دستگاه کمباین و ۴۸ دستگاه ادوات کشاورزی خریداری شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، ادامه داد: با آغاز برداشت به موقع گندم از اراضی زراعی استان، پیش بینی می شود امسال ۸۰۰ هزار تن محصول از مزارع آبی و دیم برداشت شود.
ایرانی فام، اظهار کرد: ۴۵۰ هزار تن گندم تولیدی استان مازاد بر نیاز کشاورزان بوده که پنج هزار تن از آن برای تامین بذر کشاورزان استان های جنوب غربی و غرب کشور به این مناطق ارسال می شود.
وی گفت: امسال کارشناسان کشاورزی، افت و ریزش محصول را در سر مزرعه رصد و از ورود کمباین های دارای عیب فنی به مزارع جلوگیری خواهند کرد.
ایرانی فام، با بیان این که از سوی کمباین سازی اراک نیز به زودی آموزش های لازم برای کمباین داران ارایه خواهد شد، ادامه داد: کمباین مورد نیاز در شهرستان ها تامین شده و فقط ۲۰۰ دستگاه کمباین مهاجر برای برداشت گندم به استان وارد خواهد شد.
وی، خاطرنشان کرد: بانک کشاورزی به عنوان عامل خرید گندم کشاورزان، باید پس از خرید محصول، بلافاصله پول آن را به حساب کشاورزان واریز کند و حق برداشت این پول را در ازای وام یا مطالبه خود ندارد.
مدیر جهاد کشاورزی هشترود نیز در این همایش گفت: هم اکنون دو هزار و ۲۵۰ دستگاه تراکتور در این شهرستان وجود دارد که ۶۰ درصد آن ها فرسوده و از کارافتاده است.
اسماعیل کریمی اصل، با تاکید بر ضرورت نوسازی ناوگان فرسوده کشاورزی این شهرستان، افزود: ۶۲ دستگاه کمباین بومی نیز در این شهرستان وجود دارد که ۵۰ درصد آن ها فرسوده و غیراستاندارد است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰