شناسایی ۱۰۰۰ باغ و مزرعه شناسنامهدار درون شهری و حریم تبریز

داراخبر: مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز تبریز از شناسایی یک هزار باغ و مزرعه شناسنامهدار درون شهری و حریم تبریز خبر داد .
وی با بیان اینکه برای جلوگیری از تغییر کاربریها ارادهای قوی در بین مدیران استانی را شاهد بودیم، افزود: محقق شدن این امر نشأت گرفته از اهتمام مسئولان استان و حمایتهای بیدریغ استاندار و شهردار تبریز است .
حسنزاده ادامه داد: متاسفانه برخی سیاستگذاریهای نادرست در ادوار گذشته باعث از بین رفتن بخش عظیمی از باغات بزرگ تبریز شده که امروز ما را با چالش بزرگی به اسم کمبود فضاهای سبز در تبریز مواجه کرده است .
مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز تبریز با اشاره به همین موضوع و یادآوری اینکه تعریف ها از سرانه فضای سبز متفاوت است، افزود: بطور کلی فضایهای سبز تحت پوشش شهرداری ( درون شهری و برون شهری) در حدود ۱۶ متر مربع است که این موضوع درخصوص سرانه فضای سبز درون شهری هشت متر است .
حسن زاده در پاسخ به اینکه تعیین مسئولیتها در رسیدگی به مشکلات و مدیریت در حوزه فضای سبز شهری بین معاونتهای مناطق شهرداری و سازمان پارکها، اظهار داشت: متولی فضای سبز شهر تبریز سازمان پارکها است و تمام سیاستگذاریها، اقدامات بر عهده این سازمان بوده و مناطق صرفا در موضوع تامین منابع مالی و هزینهها مسئولیت دارند .
وی جایگاه تبریز در توسعه فضای سبز برون شهری را جزو برترینهای کشور برشمرد و تصریح کرد: تغییر کاربریهای فضای سبز به تجاری و مسکونی و برخی محدودیتهای تامین منابع، مجال توسعه این امر در حوزه درون شهری را با مشکلاتی مواجه کرده ولی با این حال تمرکز سازمان پارکها به امر افزایش پارکهای محلهای معطوف شده است .
عدم ثبات و مدیریت افراد غیرمتخصص، یکی از علل عقب ماندگی فضای سبز تبریز
وی یکی از عوامل موفقیت شهرهایی همچون شیراز و مشهد در امر توسعه فضای سبز را ثبات مدیریت در سازمانهای متولی بیان داشت و اضافه کرد: شهر شیراز علاوه بر سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز، دارای مجموعه دیگری با عنوان حفظ باغات است و همچنین در مشهد نیز شاهد ثبات بیش از دو دههای مدیریت سازمان پارکها در این شهر هستیم که بطور کلی نشان از اهمیت امر برای مسئولین این شهرها دارد .
حسنزاده با بیان اینکه تبیین چشمانداز از معیارهای موفقیت در اجرای برنامهها است، اظهار داشت: تغییر هدفگذاریها و اولویتها و به تبع آن تغییر در تنظیم برنامههای بلندمدت و کوتاه مدت سازمان یکی از معضلات مهمی است که از عدم ثبات مدیریت نشأت میگیرد و بدون اصلاح این امر، دستیابی به توسعه پایدار میسر نمیشود .
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰