شیوه های سنتی دفع پسماند در گذشته خطر بروز مشکلات زیست محیطی در تبریز را دوچندان می کرد

به گزارش دارانیوز: دکتر محمدرضا رشیدی در جلسه کارگروه پسماند مرکز مطالعات، برنامه ریزی و پژوهشهای شهرداری ضمن ابراز خرسندی از به بهره برداری رسیدن مرکز دفن مهندسی بهداشتی و خاتمه یافتن شیوه های سنتی، گفت : در حال حاضر بسیاری از معضلات زیست محیطی ناشی از دفع غیر اصولی پسماندها به واسطه اجرای پروژه
به گزارش دارانیوز: دکتر محمدرضا رشیدی در جلسه کارگروه پسماند مرکز مطالعات، برنامه ریزی و پژوهشهای شهرداری ضمن ابراز خرسندی از به بهره برداری رسیدن مرکز دفن مهندسی بهداشتی و خاتمه یافتن شیوه های سنتی، گفت : در حال حاضر بسیاری از معضلات زیست محیطی ناشی از دفع غیر اصولی پسماندها به واسطه اجرای پروژه های زیست محیطی توسط سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز مرتفع گردیده است.
وی همچنین عدم ورود سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز به بحث مدیریت پسماندهای خطرناک را غیر قابل قبول دانست و گفت : بر اساس قانون متولی اصلی مدیریت پسماندهای شهری با سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز می باشد.
رشیدی افزود: بر خلاف برخی مدیران که معتقدند سازمان نمیتواند در بحث بی خطر سازی پسماندهای خطرناک ورود پیدا کند ، بایستی با قدرت وارد عمل شده و بر موضوع پسماندهای خطرناک نظارت و مدیریت کامل داشته باشند.
در ادامه این جلسه مهندس آرمانفر مدیر پژوهش سازمان آب منطقه ای آذربایجان شرقی نبود برنامه مدون در زمینه مدیریت پسماندهای شهری را بسیار خطرناک توصیف کرده ، اظهار داشت : چنانچه ما برنامه ای مدون برای مدیریت پسماندهای شهرمان نداشته باشیم دچار روزمرگی خواهیم شد و مدیریت ما صرفا در بحث جمع آوری و حمل و دفن پسماندهای شهری خلاصه خواهد شد.
وی همچنی ضمن تأکید بر اعمال قانون جامع پسماندها برای کلیه تولید کنندگان محصولات مصرفی گفت : تولید کنندگان می بایست با توجه به میزان زباله ای که محصول نهایی آنها تولید می کند عوارض پرداخت کنند و تا زمانی که این امر عملی نشود هیچگاه شاهد تحول در بسته بندی و ارتقاء کیفیت محصولات تولیدی نخواهیم بود.
آرمانفر در خاتمه ضمن قدردانی از برنامه های فرهنگ سازی و آموزش شهروندی سازمان در خصوص آگاه سازی جامعه شهری تبریز از شیوه های نوین مدیریت پسماندهای خانگی ، طرح تفکیک از مبدأ پسماندها و همچنین اهمیت بازیافت و استفاده مجدد خواستار بسط و توسعه این برنامه های آموزشی برای تمامی گروه های هدف در جامعه شهری تبریز شد.
شایان ذکر است در خاتمه دومین جلسه کارگروه مدیریت پسماند پژوهشکده شهرداری تبریز مقرر گردید صاحب نظران و کارشناسان نظرات خویش را در زمینه آسیب شناسی یک دهه گذشته مدیریت پسماند در تبریز ظرف ده روز به دبیرخانه این کارگروه ارایه دهند تا مورد بحث و بررسی قرار گیرد و راهکار علمی و عملی برای رفع معضلات موجود ارایه شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰