به گزارش داراخبر،با تغییر وزیر اقتصاد احتمال تغییر رئیس کل بیمه مرکزی هم قوت گرفت.
این در حالی است که فعالان بیمه کشور ، نقشی در انتخاب مدیران این صنعت ندارند و انتظار میرود رئیس کل بیمه مرکزی ، حامی منافع شبکه فروش ، فعالان ، کارکنان و سهامداران این صنعت باشد و مدیران “بلهقربانگو” همچون رئیس کل سابق، فقط به این صنعت آسیبزدهاند.
به نظر می رسد در مقطع فعلی، تغییر مدیریت در راس هرم صنعت بیمه کشور ، به نفع فعالان این صنعت پیشرو باشد و صنعت بیمه که در سال های اخیر، به دلیل نگرش پدر سالار و دستوری همگام با صنعت بیمه دنیا پیش نرفت و نتوانست رضایت بیمه گذاران ، ذینفعان و شبکه فروش را با خود همراه کند و هم با توجه به تغییر نگرشها، شاهد تغییر مکرر برنامهها و اخلال در روند همکاری با استارتاپ ها بود.
نکته اینجاست که به نظر میرسد عدهای به دنبال همسو کردن صنعت بیمه با برنامههای خود هستند و در این وضعیتی، جا دارد نمایندگانی از فعالان صنعت بیمه ، شبکه فروش و… هم در انتخاب مدیران صنعت بیمه نقش داشته باشند تا هر انتصابی در این صنعت حساس بر اساس خرد جمعی شکل بگیرد. در این صورت، صنعت بیمه از تغییر مدیریت آسیب نخواهد داد.
به نظر می رسد در شرایط حساس کنونی کشور لابیگری برای کسب کرسی ریاست بیمه مرکزی علی الخصوص توسط افراد خارج از صنعت و غیر کارشناسی به صنعت بیمه لطمه خواهد زد، در بدنه کارشناسی ، با جریانی مواجه هستیم که با تغییر دولتها و روسای کل بیمه مرکزی، به کار خود ادامه میدهند و مسئولیت دارند و نیروی انسانی و بدنه کارشناسی جزء لاینفک صنعت بیمه بوده و نمی توان توان کارشناسی و تجربه نیروی انسانی را نادیده گرفت.
برخی مدیران صنعت ، اگرچه تلاش زیادی کرده و عملکرد خوبی داشتهاند؛ اما نگرش و خطمشی این افراد فرسوده و قدیمی است و موجب عقبگرد صنعت خواهند شد. با لابیگری برای به دست آوردن کرسی ریاست کل ، صنعت بیمه را به قهقرا میبرد.
این صنعت نیاز به افراد متخصص، با تجربه و زبده دارد و باید از بین واجدین شرایط، بهترین گزینه برای مدیریت بیمه کشور انتخاب شود. ضمن اینکه در شان صنعت بیمه نیست که عدهای برای تصدی سمت در بیمه مرکزی، لابیگری کنند.