به گزارش داراخبر،جعفر محسنی روز سهشنبه، ۲۸دیماه، در جلسه هماهنگی و همافزایی کمیتهی فضای مجازی و شبکههای اجتماعی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی که با حضور نمایندگان و کارشناسان سازمانها و ادارات استان برگزار شد، با بیان اینکه انقلاب اسلامی به دلیل اتکا به موضوعات دینی و مذهبی با سایر انقلابها متفاوت است، اظهار کرد: لازمهی حفظ انقلاب اسلامی، حفظ قدرت در تمامی حوزهها مخصوصا حوزهی فرهنگ است.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب بهصورت موکد به اهمیت و ضرورت مسائل فرهنگی اشاره کردهاند و همهی ما میدانیم دشمن بهصورت هدفمند در حال فعالیت بوده و از مسائل جزئی و کم اهمیت تا موضوعات حساس و امنیتی را زیر ذره بین قرار داده و هدفش تحت تاثیر قراردادن مردم است.
محسنی، با بیان اینکه اگر مسائل فرهنگی مدیریت نشود، تهدیدات دشمن تشدید خواهد یافت، افزود: متأسفانه اکثر سازمانها و نهادها کم کاری یا غفلت کرده و دچار روزمرگی شدهاند و تا زمانی که موضوعی خواسته نمیشود، کاری را انجام نمیدهند و تنها عاملی که میتواند این خلأ مهم و حساس را پرکند، فعالیت جهادی سازمانها و نهادها در بحث رسانه و فضای مجازی است.
رئیس کمیتهی فضای مجازی و شبکههای اجتماعی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: سازمان جهاد دانشگاهی استان مسئول این کمیته بوده و خبرگزاریهای ایسنا و ایکنا همواره سعی کرده اند موضوعات و اتفاقات را از زوایای مختلف مورد بررسی قرار دهند.
وی ادامه داد: یکی از اهداف اصلی ما در کنار نشان دادن فعالیتهای سیاسی، انتشار فعالیتها و موفقیتهای علمی است چراکه معتقد هستیم هر موضوع مخاطب خاص خود را دارد و در این کمیته نیز تاکیدمان بر این موضوع است که سازمانها و نهادها در بحث رسانه و فضای مجازی یک نگاه همهجانبه داشته باشند بهطوریکه نه تنها بهصورتی دفاعی بلکه بهصورت تهاجمی کار کنیم هرچند که فاصلهی زیادی با کار تهاجمی در رسانه داریم.
محسنی همچنین تاکید کرد: ما اعتقاد داریم که در کارهای پژوهشی تعطیلی وجود ندارد و این موضوع در حوزه فرهنگی و به ویژه در موضوعاتی مانند رسانه و فضای مجازی صدق میکند و تولید محتوا کار چند روز نیست و باید چندین ماه قبل از یک مناسبت نسبت به تولید محتوا اقدام کنیم.
ناهماهنگیهای زیادی در بحث محتواسازی و ظرفیت سازی در فضای مجازی وجود دارد
معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی نیز طی سخنانی در این جلسه اظهار کرد: متاسفانه ناهماهنگیهای زیادی در بحث محتواسازی و ظرفیت سازی در فضای مجازی وجود دارد و باید بیشتر نگاه خود را برروی چالشها معطوف کنیم.
احد حاجی بلند ادامه داد: وظیفهی اصلی کمیتهی فضای مجازی و شبکههای اجتماعی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی ایجاد همافزایی در بین دستگاههای مختلف است تا بتوانیم خروجیهای خوبی داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: دستگاههای مختلفی از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی، ادارهی کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، ادارهی کل آموزش و پرورش، صدا و سیما، شهرداری، ادارهی کل تبلیغات اسلامی، حوزهی هنری و … بیش از همه درگیر این موضوع هستند اما واقعیت این است که علیرغم همهی کارهای فاخری که انجام شده است، اندکی کم کاری کردهایم.
معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی تاکید کرد: به نطر میرسد فعالیتها باید منطبق بر واقعیتها باشد و یکی از مطالبات ما در این خصوص مشخص شدن متولی و ساماندهی شورای فضای مجازی در استان است که باید خلأ ساختار متناظر شورای فضاق مجازی کشور در استان باید پر شود.
در این جلسه همچنین نمایندگان و کارشناسان پلیس فتای استان، ادارهی کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، ادارهی کل تبلیغات اسلامی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان به ارائهی نقطه نظرات در خصوص چالشهای فضای مجازی در استان و همچنین به تشریح برنامههای خود در ایام الله دههی فجر پرداختند.
انتهای پیام