به گزارش داراخبر: در این همایش که با حضور مدیران و روسای مالی ستاد و مناطق دهگانه برگزار گردید، اسماعیلی، مدیر مالی شرکت انتقال گاز ایران، ضمن ابراز خرسندی از حضور در این همایش گفت: حوزه مدیریت مالی، قلب تپنده یک سازمان است تا بتواند با تجزیه و تحلیل منابع مالی، بررسی های اقتصادی و برآورد هزینه ها، معیارهای استاندارد مالی را در خدمت مدیریت ارشد سازمان قرار داده و زمینه را برای اخذ تصمیمات بهتر و بهینه فراهم نماید.
اسماعیلی بر افزایش اختیارات مدیران مالی مناطق و طراحی کامل ساختار شرکت انتقال گاز در زمینهای مدیریتی تاکید کرد و افزود: ساختار های سازمانی در همه زمینه ها از جمله مالی، اداری، منابع انسانی و …. ابزارهای موثر مدیریتی هستند که اگر درست عمل گردد سازمان پویا تر می شود.
وی افزود: برنامه ریزی مدیریت ها و همسوسازی آن ها در یک شکل واحد، همدلی کارکنان و یکسان سازی اهداف، ایجاد هماهنگی مدیریت های مالی و تدارکات کالا، نیل به اهداف شرکت در زمانی کوتاه تر را محقق خواهد ساخت.
مدیر مالی شرکت انتقال گاز ایران، تامین منابع مالی را عظیم تر و سخت تر از بخش مدیریت هزینه در نظام های مدیریت مالی دانست و خاطر نشان کرد: با حاکمیت نگاه بنگاه داری بر مدیریت مالی شرکت، مدیریت صحیح و بهینه نقدینگی، جلوگیری از هزینه های اضافی و پرهیز از خرید کالاهای غیر ضروری، می توان بودجه و کنترل های مالی را قانونمند ساخت.
در ادامه برگزاری این همایش، اسماعیلی بر تامین نقدینگی سازمان اشاره کرد و تعامل هرچه بیشتر سازمانهای مرتبط برای رفع موانع مالی و افزایش سطح سرمایه گذاری در قانون بودجه را خواستار شد.
همچنین در این همایش یداله بایبوردی، مدیرمنطقه ۸ ،ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این منطقه، بر اهمیت بودجه در سازمان تاکید کرد و به بررسی مشکلات و چالشهای پیش رو پرداخت.
بایبوردی افزود: کیفیت انتقال گاز و انجام تعهدات سازمانی در سایه پشتیبانی واحدهای مالی مناطق و ستاد تحقق می یابد و اگر حقیقتا واحد های عملیاتی از نظر مالی مورد پشتیبانی قرار گیرند درکیفیت و کمیت خدمات رسانی نیز تاثیرگذار خواهد بود.
وی با تاکید بر استمرار در برگزاری این گونه نشست ها، شناسایی چالش ها، کاهش نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت و ارایه راهکارهایی عملی را از جمله دست آوردهای این گونه نشست ها برشمرد.
در ادامه، علی اصغر زمانی، رئیس امور مالی منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران، ضمن ابراز خرسندی از میزبانی این همایش گفت: اهمیت انتقال پایدار و بهینه در شبکه ملی کشو، نیازمند تقویت انتقال در سطح شبکه های مناطق می باشد که این امر با حمایت و پشتیبانی تمامی واحد ها علی الخصوص واحد مالی تحقق می یابد.
همچنین در پایان هریک از مدیران و روسای مالی ستاد و مناطق دهگانه، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام گرفته واحد مالی خود، چالشها و مشکلات موجود را مطرح نموده و راهکارهای لازم جهت کاهش نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت را در قالب یک کارگاه تخصصی مورد بحث و تعامل قرار دادند