به گزارش داراخبر: محمدصادق پورمهدی در جلسه شورای مسکن استان، با تاکید بر این که واگذاری واحدهای آماده مسکن مهر در سریعترین زمان ممکن، اولویت کاری مسوولان راه و شهرسازی و شرکتهای دیگر باشد، افزود: تاخیر در این امر به واسطه مشکلات اداری قابل قبول نیست و نباید واحدهای مسکونی به علت بدهکاری متقاضیان، گرو نگه داشته شوند.
وی گفت: مردم محرومی که با بدهکاریهای زیاد در مسکن مهر ثبت نام کردهاند نباید بیش از این معطل مانده و باید پیمانکاران و شرکتهای دولتی هماهنگ کنند تا هر چه سریعتر این واحدها تحویل شود.
پورمهدی اظهار داشت: برای واگذاری مسکن مهر به صورت مستمر از مردم وجوهی طلب میشود که این امر صحیح نیست و اگر بدهی منطقی وجود دارد بعد از تحویل واحدها و اسکان مردم این بدهیها قسط بندی شوند.
وی تعلل در این زمینه را علاوه بر مسوولیت شرعی یک خلاف اداری برشمرد و ادامه داد: مسوولان، پیمانکاران و انبوهسازان خاطی در این زمینه مورد برخورد جدی قرار میگیرند.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که در زمینه مشکلات مدیریتی راه و شهرسازی استان باید تحرک بیشتری صورت گیرد، گفت: در صورتی که به مدیران استانی ما قدرت مانور برای پنج میلیارد اعتبار داده نشود نخواهیم توانست کار زیادی بکنیم.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی هم در این نشست گفت: مشکل فاضلاب در اکثر پروژههای مسکن مهر وجود دارد و در این زمینه تامین اعتبارات غیرنقدی مورد انتظار است که با وجود هماهنگیها از سوی مسوولان دولتی اقدامات لازم از سوی متولیان صورت نگرفته است.
توحید اخلاقی افزود: در زمینه استفاده از منابع مالی محدودیتهایی از سوی مرکز در مبالغ بالای ۵ میلیارد تومان صورت میگیرد و باید هماهنگی با تهران صورت گیرد.
مشاور وزیر نیرو در مسکن مهر هم با بیان این که در سال ۹۳ جلساتی تشکیل شده و در هیات دولت در زمینه مسکن مهر کمیتههایی تشکیل شده است، گفت: برای ۵۲ هزار واحد مسکن مهر غیر خودمالک تصمیماتی گرفته شد و منابع لازم برآورد شده است.
محمدرضا امیرکمالی اظهار داشت: به علت کاهش قیمت نفت نتوانستیم منابع لازم را در زمان مقرر اختصاص دهیم و بر همین اساس مصوبهای در هیات دولت گذرانده شد و بر تامین منابع به صورت ویژه تاکید شده است.
وی یادآور شد: باید مدیریت اتمام مسکن مهر به صورت محلی و ویژه انجام شود و واقعیت این است که مردم دچار مشکلات زیادی در این زمینه هستند.