0

میزان سبوس‌گیری توسط کارخانه‌های آرد استان اعلام شد

  • کد خبر : 13456
میزان سبوس‌گیری توسط کارخانه‌های آرد استان اعلام شد

  به گزارش داراخبر:احمد محمدزاده با تاکید بر فرهنگ‌سازی در خصوص مصرف نان سبوس‌دار، افزود: برای تولید آرد کامل باید میزان سبوس در آرد را افزایش دهیم و به شهروندان توصیه می‌شود که طالب این نوع نان باشند. وی تصریح کرد: نانوایی‌هایی که مطابق قوانین نان پخت می‌کنند تشویق و در مقابل با نانوایی‌هایی که […]

 

به گزارش داراخبر:احمد محمدزاده با تاکید بر فرهنگ‌سازی در خصوص مصرف نان سبوس‌دار، افزود: برای تولید آرد کامل باید میزان سبوس در آرد را افزایش دهیم و به شهروندان توصیه می‌شود که طالب این نوع نان باشند.

وی تصریح کرد: نانوایی‌هایی که مطابق قوانین نان پخت می‌کنند تشویق و در مقابل با نانوایی‌هایی که از مواد غیرمجاز در نان استفاده کنند به صورت جدی برخورد می‌شود.

محمدزاده با تاکید بر نظارت جدی دستگاه‌های اجرایی بر کیفیت نان تولیدی و همچنین ضرورت نصب ابزار دقیق اندازه‌گیری در سیلوها، گفت: با توجه به طی مراحل آزمایشی استفاده از دستگاه‌های هوشمند، باید سیستم جدیدی که میزان رطوبت و موجودی سیلوها را گزارش می‌کند در کندوهای کارخانه‌های آردسازی نصب شود.

وی با اشاره به اهمیت بحث آموزش نانوایان، گفت: آموزش باید تداوم داشته باشد و اداره غله باید از امکانات خود در این زمینه استفاده کند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی با تاکید بر لازم‌الاجرا بودن مصوبات کارگروه آرد و نان استان، اظهار داشت: بر اساس گزارش سازمان تعزیرات حکومتی استان در ۹ ماهه ۹۴ نسبت به ۹ ماهه سال گذشته تخلفات در صنف آرد و نان ۲۸ درصد کاهش پیدا کرده است.

لینک کوتاه : http://www.daranews.ir/?p=13456

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.