نباید قرآن را صرفا امری مستحبی قلمداد کنیم

دارانیوز:حجت الاسلام حسینی گفت: تربیت ۱۰ میلیون حافظ یک حرکت استراتژیک و کاملا راهبردی است و اگر ما بخواهیم جوانان خود را در برابر تهاجم و شبیخون فرهنگی بیمه کنیم،تنها راه این است که آنها با آیات قرآن کریم مانوس شوند و ان را در رفتار و گفتار و اعمالشان به کار ببرند.
به گزارش دارانیوز:حجتالاسلام سیدمصطفی حسینی در گفتوگویی در رابطه با فعالیت های قرآنی سطح کشور اظهار کرد: فعالیت های قرآنی چه در زمینه آموزش و چه درزمینه تبلیغ و ترویج به برکت انقلاب اسلامی، گسترش فراوانی پیدا کرده است. مثلا زمانی در این استان یک نفر هم حافظ قرآن نداشتیم اما امروز صدها نفر حافظ قرآن در استان اذربایجان شرقی وجود دارد و ده ها موسسه قرآنی در این استان دارند فعالیت می کنند و ده ها برنامه ی شاخص و فاخر قرآنی اینجا برگزار می شود.
وی افزود: اما یقینا نسبت به نیازمندی هایی که در این زمینه داریم، هنوز نتوانسته ایم قدم نهایی را برداریم و فعلا مراحل مقدماتی را طی می کنیم.
نباید قرآن را صرفا امری مستحبی قلمداد کنیم
وی ادامه داد: همه ی ما اعم از مردم، مسئولین، خانواده ها باید در این زمینه توجه ویژه داشته باشیم و همان قدر که برای سایر امرو وقت و انرژی صرف می کنیم به قرآن و آموزش قرآن نیز بپردازیم و نباید آن را صرفا یک امر مستحبی در کنار بقیه امور قلمداد کنیم؛ بلکه باید به عنوان یک اصل بر آن توجه ویژه داشته باشیم.
حجت الاسلام حسنی در رابطه با تاثیر قرآن در برابر هجمه های فرهنگی دشمنان متذکر شد: پیامبر اسلام(ص) می فرمایند “وقتی فتنه ها همچون قطعه های شب تار بر شما حمله آوردند پس به قرآن پناه ببرید” درواقع ما پناهگاهی جز قرآن نداریم و اگر بخواهیم از ارزش های اسلامی خودمان صیانت کنیم تنها راه پیش رو پناه بردن به معارف ناب قرآن و تبلیغ و ترویج آموزه های قرآنی است.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در پاسخ به سوال خبرنگار آناج مبنی بر برنامه های سازمان در راستای تحقق مطالبه ی رهبری در رابطه با تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن گفت: همان طور که ابتدای بحث اشاره کردم، ما در اوایل انقلاب به تعداد انگشتان دست حافظ قرآن نداشتیم اما الان طبق آماری که در دست ماست، قریب به ۱۰ هزار نفر حافظ کل قرآن داریم و تعداد افرادی که در مسیر حفظ هستند (یعنی چند جزء را حفظ کرده اند نه کل قرآن را) بالغ بر ۸۰۰ هزار نفر است.
وی ادامه داد: دستگاه های مختلف نظیر آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان تبلیغات، نهادهای قرآنی، بسیج و سپاه و اقشار مردم دست به دست هم داده اند و قرارگاه های مختلفی به این منظور تشکیل شده است و امیدواریم تا سال ۱۴۱۴فرمایش رهبر محقق شود چرا که این حرکت، یک حرکت استراتژیک و کاملا راهبردی است و اگر ما بخواهیم جوانان خود را در برابر تهاجم و شبیخون فرهنگی بیمه کنیم،تنها راه این است که آنها با آیات قرآن کریم مانوس شوند و ان را در رفتار و گفتار و اعمالشان به کار ببرند.
وی در رابطه با برنامه های نوروزی اداره اوقاف خاطر نشان کرد بخش عمده ای از برنامه عمومی قرآنی که سازمان اوقاف دارد، متمرکز بر حفظ موضوعی و حفظ ترتیلی قرآن کریم است که در حال اجرا می باشد.
حجت الاسلام حسنی اذعان کرد: ما باید نیاز خود به قرآن را درک بکنیم و بر اساس این نیاز مراحل انس با قرآن را طی کنیم. آشنایی با قرآن، روخوانی قرآن و حفظ و … همه بهانه ای است برای اینکه ما آیات خداوند را در سینه داشته باشیم و هرموقع و در هر زمینه ای نیاز داشتیم آن را به کار بگیریم و در شئون مختلف زندگی حاکم بکنیم.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه میزبانی تبریز را در حد شایسته دانسته و افزود: مسئولین استانی از ماه ها قبل عزم خود را جزم کرده اند که این رویداد قرآنی کشور به وقوع بپیوندد، مسابقات دستاوردهای زیادی مثل برگزاری ۲۰۰ محفل قرآنی، ۲۰۰ محفل آموزشی، برگزاری نمایشگاه قرآنی، نشست ها، همایش ها و خود این مسابقات داشته و توانسته فضای قرآنی را در استان حاکم نماید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰