تاریخ انتشار : یکشنبه 23 فروردین 1394 - 21:16
کد خبر : 6048

پمپاژآب ارس و لوله گذاری آن به مرند علی رغم شایعات،درحال انجام هست

پمپاژآب ارس و لوله گذاری آن به مرند علی رغم شایعات،درحال انجام هست

دارانیوز: در شبکه های اجتماعی و محافل شهرستان مرند توسط منتقدین نماینده مردم مرند وجلفا در مجلس شورای اسلامی به همراه مهندس هاشمی مدیرعامل آب ومنطقه ای استان آذربایجانشرقی ، دکتر حسن ن‍اد نماینده مردم مرند وجلفا در مجلس شورای اسلامی ومهندس عربلوئی مجری طرح انتقال آب رود ارس به شهرستان مرند علی رغم شایعاتی مبنی بر توقف این پروژه شده و شاهد تلاش مجری طرح و انجام لوله گذاری این پروژ عظیم از نزدیک شدیم.

به گزارش دارانیوز،دکتر محمد حسن نژاد نماینده مردم شهرستان های مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی به همراه مهندس هاشمی مدیرکل آب استان از سدهای بناب مرند و سد زنوز و پروژه پمپاژ آب ارس بازدید نمودند .

در این بازدید که ابتدا از سد بناب مرند صورت گرفت دکتر حسن نژاد با اشاره به بازدید وزیر نیرو از سد بناب که به دعوت ایشان و در راستای احیای این سد صورت پذیرفته بود افزود: از محل تبصره ۲۲ قانون بودجه سال ۹۳ مبلغ سی میلیارد ریال بودجه برای احیای سد بناب تخصیص یافته است . همچنین شخص وزیر محترم نیز تعهد کرده بودند که مبلغ سی میلیارد ریال نیز از ناحیه اختیارات خودشان به این پروژه اختصاص دهند . بر همین اساس تاکنون دیواره سد سیمانکاری شده و سطح سد لجن برداری شده است و آماده نصب کف پوش ژئوممبران ( نوعی عایق رطوبتی ) می باشد .

دکتر حسن نژاد ضمن ابراز رضایت از پیشرفت عملیات اجرایی افزود : به لحاظ شرایط اقلیمی و آب و هوایی آبگیری سد در موسم سیلابها و بارندگی های پاییزی انجام خواهد شد .

نماینده مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی در بازدید از سد زنوز نیز گفت : مقرر گردید پایاب سد زنوز لوله گذاری شود و افزایش ظرفیت آبگیری سد چخور زمی به ظرفیت یک میلیون متر مکعب و یا احداث سد جدید در نزدیکی سد موجود برای افزایش حجم آبگیری تا سقف ۱/۵ میلیون متر مکعب تعیی تکلیف گردد .

وی خاطر نشان کرد : برای آبرسانی به زمین های بلنداب زنوز نیز با توجه به وجود تجهیزات مورد نیاز تدابیر عاجل اتخاذ خواهد گردید .

خبرهای خوب و نوید بخش از پروژه انتقال آب ارس به دشتهای هرزندات و یکانات

دکتر حسن نژاد به هنگام بازدید از ایستگاهها و سه مخزن جدیدی که در سال ۹۳ احداث گردیده است گفت : برای خط انتقال آب رسانی به دشت های هرزندات و یکانات حدود ۳۵ کیلومتر لوله گذاری و لوله هایی به قطر ۲۰۰۰ میلی متر نیاز است . با توجه به اینکه پروژه جزو پروژه های آب های مرزی است خوشبختانه تامین اعتبار گردیده است و بخشی از خط انتقال و ایستگاه پمپاژ در شرف برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار هست

وی خاطر نشان نمود : مناقصه در سه ماهه اول امسال انجام خواهد شد و پیش بینی می شود عملیات اجرایی آن نیز از تیرماه آغاز گردد و در همین راستا خرید بخشی از لوله ها نیز در دست انجام است

دکتر حسن نژاد در خاتمه افزود : برای کل پروژه اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان برآورد شده است و مدت زمانی آب رسانی به دشتهای هرزندات و یکانات نیز تا آخر سال ۹۶ در نظر گرفته شده است .

DSC_1177-300x200

DSC_1054-300x200

DSC_1073-300x200

DSC_1052-300x200

DSC_1068-300x200

DSC_1150-300x200

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.