۴۰ پروژه عمرانی در این منطقه شهری قابل اجرا است

به گزارش دارانیوز:باقر خوشنواز عصر پنج شنبه در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه تبریز با بیان اینکه وسعت این منطقه ۱۱۰۰ هکتار است، گفت: جمعیت ۲۱۰ هزار نفری در این منطقه سکونت دارند و تعداد خانوارهای این منطقه بیش از ۵۳ هزار است. وی با اشاره به اینکه ۴۰ درصد از بافت های این منطقه
به گزارش دارانیوز:باقر خوشنواز عصر پنج شنبه در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه تبریز با بیان اینکه وسعت این منطقه ۱۱۰۰ هکتار است، گفت: جمعیت ۲۱۰ هزار نفری در این منطقه سکونت دارند و تعداد خانوارهای این منطقه بیش از ۵۳ هزار است.
وی با اشاره به اینکه ۴۰ درصد از بافت های این منطقه فرسوده است، گفت: ۵۱۱ نفر پرسنل اداری در این منطقه شهرداری درحال خدمت به مردم هستند.
شهردار منطقه ۱۰ تبریز از اجرای ۲۱ پروژه مسیرگشایی در این منطقه از شهر تبریز خبر داد و ادامه داد: باوجود اینکه این شهرداری به عنوان کم درآمدترین شهرداری شهر تبریز محسوب می شود اما در طول چندین سال گذشته توانسته پروژه های بسیار خوبی در زمینه های عمرانی و فرهنگی اجرا کند.
وی با تاکید بر اینکه خانه سلامت این منطقه نیز یکی از مجهزترین خانه های سلامت تبریز است، ادامه داد: این خانه با اعتبار ۹ میلیارد ریالی در تیرماه سال جاری به بهره برداری رسید.
خوشنواز از تحقق ۹۶ درصدی بودجه سال جاری در این منطقه خبر داد و گفت: در مجموع ۴۰ پروژه عمرانی در این منطقه شهری قابل اجرا است که از این تعداد هم اکنون ۲۸ پروژه در حال اجرا بوده و برای اجرایی شدن سایر طرح ها نیز به دنبال سرمایه گذار و پیمانکار مناسب هستیم.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان استاد عالی نسب به عنوان یک مرکز مجهز پزشکی، در محدوده شهرداری منطقه ۱۰ واقع شده است، ابراز داشت: موقعیت پارک ارم به وسعت ۹۰ هکتار در مجاورت این مرکز درمانی می تواند به عنوان فرصت ایده آل گردشگری پزشکی مطرح شده و به ارایه خدمات رفاهی به مراجعان و همراهان بیماران این مرکز بپردازد.
شهردار منطقه ۱۰ تبریز سپس با اشاره به افتتاح مجموعه پارک آبشار و نیز سالن چند منظوره شهربانو در سال جاری گفت: اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی در مجموع به این دو پروژه تخصیص یاقته بود.
وی با بیان اینکه احداث فرهنگسرا نیز در این منطقه با پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصدی روبه رو بوده، اظهار داشت: هشت میلیارد ریال برای این پروژه در نظر گرفته شده است و ایجاد محیط فرهنگی برای جوانان از اهداف ساخت این مجموعه بزرگ است.
وی از عزم جدی شهرداری تبریز برای حل معضل حاشیه نشینی خبر داد و گفت: پروژه اسکان حاشیه نشینی یکی از طرح های بزرگ این منطقه است که نزدیک به ۱۵۰ میلیارد ریال بودجه به آن تخصیص یافته است و هم اکنون ۵۰ درصد پیشرفت دارد.
سکونت ۴۵۰ هزار نفر در مناطق حاشیهنشین و بافت فرسوده تبریز
محبوب عبداللهپور اظهار داشت: آغاز عملیاتی پروژههای حاشیهنشینی، از منطقه ۱۰ صورت گرفته است.
وی ادامه داد: شهرداری با همت ویژه، وارد موضوع حاشیهنشینی و احیای بافت فرسوده شده و تمام ظرفیتها و تسهیلات لازم را برای تحقق این موضوع، به کار گرفته است.
معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز یادآور شد: سکونت ۴۵۰ هزار نفر در مناطق حاشیهنشین و بافت فرسوده، موضوع تهدیدآفرینی بوده و در صورت بروز حوادث طبیعی، امکان ارایه هرگونه عملیات امداد و نجات را مختل خواهد ساخت.
وی ضمن انتقاد از عدم همکاری اداره راه و شهرسازی برای پیشبرد این پروژه عظیم گفت: متاسفانه زمینهای مورد نیاز برای ساخت مسکن در این مناطق از سوی اداره راه و شهرسازی به شهرداری انتقال داده نشده و این یکی از عمدهترین مشکلات در راه اجرای این پروژه است.
عبداللهپور با اشاره به اهمیت تامین زمین اضافه کرد: همانطور که میدانید شهروندان در مناطق حاشیهنشین معمولا به صورت دسته جمعی و حتی فامیلی در یک مکان اسکان دارند و زمینهای مورد نظر حتیالمقدور باید نزدیک به سکونتگاههای فعلی این افراد باشد.
معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز ساخت ۵ هزار واحد مسکونی به صورت سالانه را از اهداف پیش روی این پروژه دانست و گفت: در پروژه اسکان حاشیه نشینی در حال حاضر ۲۲۰ واحد برای افرادی که در سکونتگاههای ناامن زندگی میکنند تعبیه و در نظر گرفته شده است و به مرور این تعداد به صورت تصاعدی افزایش خواهد یافت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود و در بازدید از پروژههای مقبرالشعرا و احداث پیاده راه ۱۲ متری مقبرهالشعرا به موزه قاجار با اشاره به اهمیت احیای هویت تاریخی شهر گفت: شهرداری منطقه ۱۰ کارهای متفاوتی را همراه با عملیات عمرانی آغاز نموده است و از جمله آنها اتصال مجموعه تاریخی مقبرهالشعرا به موزه قاجار و بهسازی و توسعه و تکمیل مجموعه مقبره الشعرا است.
وی در ادامه افزود: با احداث پارک قاجاری حدفاصل مقبره الشعرا تا موزه قاجار با تملک املاک واقع شده در این محدوده، طرح مذکور کلید خورده است.
عبداللهپور مبالغ صرف شده برای پروژههای بهسازی، توسعه و تکمیل مجموعه مقبره الشعرا و احداث ۱۲ متری مقبرهالشعرا به موزه قاجار را به ترتیب ۶۷ میلیارد ریال و ۲۰ میلیارد ریال عنوان کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰