تاریخ انتشار : پنجشنبه 8 خرداد 1393 - 18:20
کد خبر : 165

آثار هنرمندان باید به خانه‌های مردم راه پیدا کند

آثار هنرمندان باید به خانه‌های مردم راه پیدا کند

به گزارش دارانیوز، علی‌اکبر صفی‌پور در بازدید از اکسپوی هنری «حیدربابا بوردادی» 2 تابلوی نفیس از آثار ارائه شده در این اکسپو را خریداری کرد. وی با تاکید بر لزوم حمایت موسسات دولتی از هنر و هنرمند ادامه داد: مدیران دولتی با توجه به هنر و آثار هنری می‌توانند نقش موثری در اقتصاد هنری منطقه

wtdf,vبه گزارش دارانیوز، علی‌اکبر صفی‌پور در بازدید از اکسپوی هنری «حیدربابا بوردادی» 2 تابلوی نفیس از آثار ارائه شده در این اکسپو را خریداری کرد.
وی با تاکید بر لزوم حمایت موسسات دولتی از هنر و هنرمند ادامه داد: مدیران دولتی با توجه به هنر و آثار هنری می‌توانند نقش موثری در اقتصاد هنری منطقه داشته باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: یکی از 2 تابلوی خریداری شده در محل مقبره‌الشعرا و دیگری در ورودی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نصب خواهد شد.

صفی‌پور از هنرمندان نمایشگاه «حیدربابا بوردادی» دعوت کرد تا در جشنواره یک روز با حیدربابا در خشکناب حضور داشته باشند و از شاهد گذشته تاریخی شهریار باشند.

وی با ابراز خرسندی از فروش بی‌سابقه آثار در این اکسپو گفت: امیدوارم تا روز آخر شاهد به فروش رفتن تمام آثار هنری ارائه شده باشیم.

«حیدربابا بوردادی» نشان دهنده هویت دیروز به نسل امروز

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: «حیدربابا بوردادی» نشان دهنده هویت دیروز به نسل امروز است با استفاده از هنر خوب نقاشی.

صفی‌پور تصریح کرد: این کار این ایده را به ما داد که اشعار و آداب و رسوم گذشته و هویت خود را به تصویر بکشیم و به نسل امروز منتقل کنیم.

وی با اشاره به فروش قابل توجه آثار در حراجی این نمایشگاه خاطرنشان کرد: هنرمندان در درجه اول باید بتوانند آثار هنری خود را در معرض ارائه و ارزیابی قرار دهند و فکر نکنند با عرضه آثار ارزش آن‌ها از بین می‌رود و از طرف دیگر قیمت‌هایی که برای ارزیابی بر روی اثر گذاشته می‌شود مبتنی بر واقعیت‌های جامعه باشد.

صفی‌پور با بیان اینکه بسیاری از آثار هنری قیمت‌هایی دارد که کمتر کسی توان خرید آن را دارد، افزود: این اکسپو از نظر قیمت آثار با واقعیت‌های اقتصادی جامعه خوب عمل کرده بود و کارهایی وجود داشت که من کارمند هم می‌توانستم با بودجه خود خرید هنری داشته باشم.

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی با تاکید بر اینکه آثار هنرمندان باید به خانه‌های مردم راه پیدا کند، نقش صدا و سیما و اداره ارشاد را اساسی دانست و ادامه داد: بخشی از وظیفه فرهنگسازی بر عهده اداره ارشاد است تا با برپایی چنین نمایشگاه‌هایی حتی اگر فروش هم نداشته باشد حضور مردم را پررنگ کند و همچنین از طریف صدا و سیما به صورت مستقیم و غیرمستقیم مردم را به خرید آثار هنری ترغیب کند.

وی افزود: متاسفانه در دستگاه‌های دولتی هم مدیران عادت ندارند هدیه‌های خود را از آثار هنرمندان انتخاب کنند البته موارد کمی هست اما با یک گل بهار نمی‌شود.

صفی‌پور معیشت هنرمندان را از مسائل اصلی و دغدغه‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برشمرد و عنوان کرد: چرخ هنر بچرخد و هنرمندان ما از نظر معیشتی وضعیت آبرومندی داشته باشند.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه برای ارائه آثار هنری مشکل فضا نداریم، گفت: اگر هنرمندان جمع شوند و هر سه یا 6 ماه یک بار بخواهند کارهای خود را ارائه دهند ما بهترین فضاها را در اختیارشان قرار می‌دهیم.

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با ابراز خوشحالی از همزمانی نمایشگاه «حیدرباب بوردادی» با جشنواره یک روز با حیدربابای شهریار خاطرنشان کرد: به امید روزی هستم که در تبریز شاهد یک آرت اکسپوی بزرگ باشیم که آثار اکثریت قریب به اتفاق هنرمندان آذری و کشوری در آن ارائه شود.

اعلام آمادگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برای برگزاری اکسپوی مشترک با دانشگاه هنر اسلامی تبریز

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی از برگزاری اکسپوی مشترک با دانشگاه هنر اسلامی تبریز خبر داد.

صفی‌پور در حاشیه بازدید از اکسپوی هنری «حیدربابا بوردادی» برای برگزاری اکسپوی بزرگ آثار هنری هنرمندان تبریز اعلام آمادگی کرد.

وی با تاکید بر لروم زمینه‌سازی برای اشاعه فرهنگ و هنر گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی از هر نوع حرکتی که برای رواج فرهنگ صورت گیرد، حمایت می‌کند.

صفی‌پور از رئیس دانشکده هنرهای اسلامی دانشگاه هنر اسلامی تبریز خواست تا در زمینه برگزاری اکسپوی بزرگ هنری تبریز با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همکاری کند تا شاهد برگزاری آرت اکسپوی بزرگ در تبریز با حضور هنرمندان منطقه و کشور باشیم.

این درونمایه هنر است که می‌خشکد نه آب دریاچه‌های ما

مدیر اجرایی اکسپوی «حیدربابا بوردادی» با انتقاد از بی‌توجهی‌ها به موضوع هنر گفت: این درونمایه هنر است که می‌خشکد نه آب دریاچه‌های ما!

سعید معیری‌زاده در خصوص اندیشه اولیه برگزاری نمایشگاه هزار و یک شب، هزار و یک شهر با محوریت «حیدربابا بوردادی» خاطرنشان کرد: از داستان هزار و یک شب استفاده کردم چراکه داستان بین خرد و بی‌خردی و تاریکی و روشنایی است و در آن شهرزاد قصه‌گو با کمک روایت در هزار و یک شب روان پادشاه را آسیب‌شناسی و مداوا می‌کند؛ با این اندیشه در تبریز موضوعی انتخاب کردم که متناسب شهر باشد و چه موضوعی بهتر از حیدربابا.

موسس گالری ساربان در تهران ادامه داد: اقتصاد معیاری برای مبادله است و اگر قرار است کالای هنری مبادله نشود، خواهد مرد.

وی با انتقاد از بی‌توجهی برخی مسئولان گفت: توقع من از مسئولان بیشتر از تایید لفظی است، مسئولان باید در این مبادله همکاری کنند.

معیری‌زاده با اشاره به نامگذاری سال 93 از طرف مقام معظم رهبری به نام سال فرهنگ و اقتصاد تصریح کرد: دیگر هیچ مسئولی توجیهی برای کم کاری ندارد، اهالی فرهنگ، فرهنگ را می شناسند و این مسئولین هستند که اجحاف می‌کنند.

نماشگاه هزار و یک شب، هزار و یک شهر در آینده نزدیک در آلمان

مدیر اجرایی اکسپوی «حیدربابا بوردادی» در خصوص فروش 530 میلیون ریالی آثار هنری در این اکسپو ادامه داد: توقع من بیشتر از 100 میلیون بود چراکه اگر ما خود بها ندهیم و توقع داشته باشیم دیگری ارزش و اعتبار ما را تعیین کند با فاجعه مواجه می‌شویم. ما یا دلال آثار هنری هستیم یا بی‌توجه. مصرف کننده نیستیم.

وی با تاکید بر نقش مراجع قانونی در حمایت از هرن خاطرنشان کرد: مراجع قانونی و اقتصادی کار خود را انجام نمی‌دهند. اکسپویی در نیویورک یک اثر را 170 میلیون دلار می‌فروشد و این خرید توسط مراجع قانونی و مسئولین انجام می شود. از اکسپوی داخلی چه کسی حمایت می‌کند؟ مردم کوچه و بازار که 170 میلیون دلار ندارند.

مدیر اجرایی اکسپوی «حیدربابا بوردادی» از برگزاری نماشگاه هزار و یک شب، هزار و یک شهر در آینده نزدیک در آلمان خبر داد و گفت: همین با موضوع هزار و یک شب، هزار و یک شهر در هرجا که تمدن باشد کار خود را انجام می‌دهیم.

هنرمند برجسته نگارگری در حاشیه نمایشگاه «حیدربابا بوردادی»: تبریز، هنرمندان خود را نگه نمی‌دارد

استاد برجسته نگارگری در حاشیه نمایشگاه «حیدربابا بوردادی» گفت: تبریز زمینه خوبی برای پرورش استعدادهای مختلف دارد اما متاسفانه قدرت نگه‌داشتن هنرمندان خود را ندارد.

رحیم چرخی با انتقاد از نگاه بازاری مسئولان در مورد هنر خاطرنشان کرد: حمایت مسئولان در زمینه پرورش هنر تاثیر بسزایی دارد و می‌تواند اقتصاد هنر را شکوفا کند.

این استاد دانشگاه هنر اسلامی تبریز با مثبت ارزیابی کردن اکسپوی هنری «حیدربابا بوردادی» خاطرنشان کرد: چنین کارهایی باید ادامه‌دار باشد تا شاهد شکوفایی هنر و اقتصاد هنر در تبریز باشیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.