تاریخ انتشار : سه شنبه 31 مرداد 1396 - 12:43
کد خبر : 22704

حوزه ی فرهنگ و هنر یک حوزه تخصصی است

حوزه ی فرهنگ و هنر یک حوزه تخصصی است

داراخبر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی در نشست هم اندیشی مدیران آموزشگاههای آزاد هنری در تبریز، حوزه فرهنگ و هنر را یک حوزه ی تخصصی با انسانهای فرهیخته، توانمند و علاقمند به فرهنگ و هنر عنوان کرد و گفت: باید با خردورزی زمینه بهره مندی از تجربیات فعالان این مسیر را فراهم کنیم.

به گزارش داراخبر،”محمد محمدپور” گفت: متاسفانه در رابطه با فرهنگ دیدگاههای مختلفی وجود دارد و هر کس تعریفی از آن ارائه می دهد، اما باید تمهیداتی اندیشیده شود تا همه بدانند حوزه فرهنگ و هنر حوزه خاصی است و باید تصمیم گیری ها در این حوزه به دست خود اهالی آن اتفاق بیفتد.
وی در این نشست با اشاره به اهمیت آموزشگاههای آزاد هنری در تربیت هنرمندان برجسته و همچنین توسعه فعالیتهای هنری، گفت: اساتید و پیشکسوتان عرصه ی هنر و فرهنگ حلقه ی وصل نسل گذشته و حال هستند که فرهنگ و تمدن و هنر را از نسلی به نسل بعد منتقل می کنند و هنرجویان در محضر اساتید نه تنها تحصیل هنر می کنند بلکه زیستن با عزت و کرامت را می آموزند.
وی افزود: در این میان آموزشگاههای هنری عرصه ای هستند که هم به توسعه ی فعالیتهای هنری کمک می کنند و هم در کشف استعدادها و تربیت هنرمندان شایسته گام بر می دارند و به عبارتی افزوده شدن هر آموزشگاه هنری، نشان از توسعه و بالندگی فرهنگی آن منطقه دارد.
وی تاکید کرد: اگر هنرمندانی که در این فضاهای هنری پرورش می یابند از پیشینه ی غنی هنری و فرهنگی خود آگاه باشند، آموزش ها منقطع نشده و استمرار یافته و عمق و وسعت می یابند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، از مدیران آموزشگاههای آزاد هنری خواست تا با هدف گذاری، برنامه ریزی و تعیین شاخص های حرکت و توسعه و همچنین ترسیم یک چشم انداز و افق مناسب در تقویت کمی و کیفی جریان هنری استان، اهتمام نمایند.
محمدپور، همچنین خواستار شناسایی استعدادهای جوان، متعهد و متخصص در این عرصه شد و افزود: آموزشگاهها، باید فضای مطلوب برای حضور جوانان را فراهم کنند تا با بهره مندی از تجربیات پیشکسوتان در مسیر تعالی حرکت کرده و پویایی و بالندگی هنر را رقم بزنند.
وی گفت : امروز بستر را برای مکتب سازی و سبک سازی فراهم می بینیم چراکه هم تجربه ی گذشته چون چراغ راهی برای هنرمندان وجود دارد و هم انسانهای شایسته و افتخارآفرین و فرهیخته ای که می توانند سبک آفرین و مکتب ساز باشند.
محمدپور با اشاره به اینکه در حال حاضر ١٩۶ آموزشگاه آزاد هنری در سطح استان فعالیت می کنند گفت: فضاهای هم اندیشی برای ارائه ی شیوه های مناسب در جریان آموزش در آموزشگاههای هنری ایجاد شود.
وی در ادامه به  مقوله ی اقتصاد فرهنگ و هنر و لزوم مشخص شدن جایگاه و سهم واقعی فرهنگ و هنر در تولید ناخالص داخلی اشاره کرد و گفت: اقتصاد فرهنگ و هنر حلقه ی مفقودی است که پدیدآورندگان و مدیران فرهنگی باید به ان توجه ویژه ای داشته باشند تا بتوان حوزه فرهنگ و هنر را به حوزه ای با ارزش افزوده و تاثیرگذار در اقتصاد کشور تبدیل کرد.
وی افزود: اقتصاد این حوزه در جوامع پیشرفته نهادینه شده و از این منابع فرهنگی برای توسعه اقتصادی استفاده می‌شود و امیدواریم با تدبیر لازم و همراهی اصحاب فرهنگ و هنر این جایگاه مشخص شده و  زمینه برای درآمدزایی و رونق اقتصادی با عرضه محصولات فرهنگی فراهم و اشتغال پایدار در این عرصه ایجاد شود.
در این نشست جلیل روحانی رئیس اداره اشتغال و هدایت نیروی کار و یونس طاهری معاون اشتغال و کار آفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان  مطالبی را پیرامون مسائل آموزشگاههای آزاد و شیوه های بهره وری مناسب در این حوزه ارائه دادند و مدیران آموزشگاههای آزاد هنری نیز به تبیین مشکلات و موانع این حوزه پرداختند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.