به گزارش داراخبر،مرتضی آبدار صبح امروز در جلسه مشترک ستاد ملی سیاست گذاری و ستاد برنامه ریزی و اجرایی استانی تبریز ۲۰۱۸ که در هتل کایا برگزار شد، اظهار داشت: پیرامون رهنمودهای رهبر انقلاب درباره گردشگری و در ادامه نامگذاری امسال توسعه و تولید ملی، عهد بستهایم نام تبریز را در تاریخ بنویسیم.
وی ادامه داد: صدها طرح اجرا شده است تا تبریز پایتخت کشورهای اسلامی شود، امروز اگر تاریخ ۲۰۱۸ را جستوجو کنید، دو رویداد مهم را میبینید که اولی جام جهانی فوتبال و دیگری تبریز ۲۰۱۸ است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجانشرقی با بیان اینکه از ۵۸ کشور عضو، هر سال یک شهر به عنوان پایتخت کشورهای اسلامی انتخاب میشود، خاطرنشان ساخت: اینبار تبریز شایستهی میزبانی شناخته شد و مسئولین نیز برای جهانی شدن، به حالت آماده باش درآمدهاند.
وی بیان داشت: شش کمیته در ستاد استانی وجود دارد که با تشکیل جلسات استانی، ۴۸مصوبه داشتهایم، ستاد ملی دو جلسه و مصوبه داشته که امروز نیز امیدواریم مصوبههای خوبی تصویب شود.
این مقام مسئول با اشاره به ایجاد پنج مسیر گردشگری و سلسلهوار قرار گرفتن خانههای تاریخی، موزهها و صنایع دستی به صورت سلسله وار، تصریح کرد: ۳۸/۸۹ درصد پروژههای کوتاه مدت، ۵۰ درصد طرحهای میان مدت و ۱۱/۱۱درصد پروژههای بلند مدت باید تا پایان دولت دوازدهم انجام شود.
وی تاکید داشت: تبریز ۲۰۱۸ را تعمیم داده و استان را بین المللی خواهیم کرد، تمام رویدادها را با چهار تقویم شمسی، قمری میلادی و باستانی خواهیم داشت که چهارده ماهه است.
آبدار با تاکید بر لزوم ارائه گزارشات کاری ۶ کمیتهی کشورهای اسلامی، این گزارشات را شامل اقدامات کلی، جاده ابریشم، گردشگری حلال، بناهای تاریخی، طبیعت گردی و گزارش نهایی افتتاح طرح خواند.
وی اذعان کرد: در پی اعتراض رسانهها به نبود تبریز ۲۰۱۸ در رسانهها، سامانه جامع گردشگری برای اولین بار ایجاد شده که اطلاعات تمام رستورانها، هتلها و موزهها را داراست، خبرگزاری ۲۰۱۸ به صورت دو زبانه ایجاد میشود تا اخبار تبریز ۲۰۱۸ به روز ارائه گردد.