روزانه ۹۵۰ تن زباله در تبریز تولید می شود

به گزارش دارا نیوز : علیرضا اصغری مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز گفت:ر وزانه ۹۵۰ تن زباله در تبریز تولید می شود که از این میزان ۴۰۰ تن بازیافت می شود وی با بیان اینکه : سالانه ۸۰۰ میلیارد ریال صرف نظافت و جمع آوری و دفع زباله در این شهر می شود افزود:
به گزارش دارا نیوز : علیرضا اصغری مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز گفت:ر وزانه ۹۵۰ تن زباله در تبریز تولید می شود که از این میزان ۴۰۰ تن بازیافت می شود
وی با بیان اینکه : سالانه ۸۰۰ میلیارد ریال صرف نظافت و جمع آوری و دفع زباله در این شهر می شود افزود: حدود ۶۰میلیارد ریال این مبلغ از محل عوارض خدمات پسماند از مردم دریافت و بقیه از سوی شهرداری در اختیار این سازمان قرار می گیرد.
اصغری سرانه تولید زباله هر شهروند تبریزی را روزانه ۶۰۰ تا ۶۵۰ گرم عنوان کرد و گفت: آموزش شهروندی و تفکیک از مبدا، دو حلقه گم شده در مدیریت پسماند هستند که اقداماتی در این خصوص و به منظور کاهش تولید زباله آغاز شده است.
اصغری با اشاره به اینکه برای سال ۹۴ سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز بودجه ای معادل ۲۸۰ میلیارد ریال تدوین شده است گفت: مدیریت پسماند شهرداری تبریز در حال حاضر به بزرگترین مرکز تحقیقاتی و پژوهشی در خصوص مسائل زیست محیطی و بهداشت محیط در شمالغرب کشور تبدیل شده است.
وی با اشاره به ارتباط این سازمان با ان جی او ها و گروههای زیست محیطی اظهار داشت: این گروهها در ارایه آموزش های لازم به شهروندان در زمینه تفکیک و جداسازی زباله ها و پسماندهای خانگی در مبدأ می توانند نقش بسیار خوبی را ایفا نمایند و به دنبال توسعه ارتباط با ان جی او های زیست محیطی هستیم.
وی گفت: جمع آوری زباله ها در تبریز از چهار ماه قبل از طریق مدیریت واحد پسماند انجام می شود و با تکمیل شدن این مدیریت، نظارت و کنترل جمع آوری زباله های نیز بیشتر خواهد شد.
اصغری خاطرنشان کرد: ۲۲ پیمانکار بخش خصوصی نظافت و جمع آوری زباله در شهر و دو پیمانکار نیز انتقال زباله ها از انبار شهر به محل دفن زباله ها را بر عهده دارند.
در ادامه این بازدید معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز عنوان کرد:
اولتیماتوم شهرداری برای جلوگیری از ورود فاضلاب به مهرانه رود
معاون فنی و عمرانی شهردار کلانشهر تبریز از عزم شهرداری تبریز برای جلوگیری از ورود فاضلاب شهری به مهرانه رود خبر داد.
محبوب عبداله پورگفت: در هیچ کلانشهری در دنیا فاضلاب شهری از رودخانه داخل شهر عبور نمی کند و ورود فاضلاب به مهرانه رود این مکان را از یک فرصت به تهدیدی برای تبریز تبدیل نموده است.
وی با اشاره به اینکه باید سازمانهای محیط زیست و مراجع تصمیم گیری به این موضوع توجه نمایند، اظهار داشت: واقعا نمی دانیم چرا سازمان محیط زیست نسبت به این مسئله و به خطر افتادن سلامتی شهروندان در نتیجه ورود فاضلاب به رودخانه اعتراض و توجهی نمی کند.
معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز با اشاره به اینکه تنها در حد فاصل منصور تا ” قاری کورپوسی” ۷۰۰ لیتر در ثانیه فاضلاب وارد مهرانه رود می شود گفت: ورود فاضلاب به داخل رودخانه باعث آلودگی و نابودی منابع زیرزمینی آب می شود که باید در این زمینه سازمان آب منطقه ای توجه خاصی به مسئله داشته باشد.
وی اظهار داشت: شهرداری تبریز تا پایان بهمن ماه به شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی اولتیماتوم داده است تا نسبت به ساماندهی و هدایت فاضلاب به شبکه فاضلاب شهری اقدام نماید.
در این بازدید، خبرنگاران از نحوه جمع آوری و انبار زباله ها و همچنین تفکیک و دفن زباله ها توسط مدیریت پسماند دیدن کردند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰