به گزارش داراخبر،کاربری قانونی و مسلم این محدوده، از ابتدای امر، مربوط به «فضای سبز» بوده و بر همین اساس نیز نام آنجا را «پارک» نامیده شده است.
تا کنون افراد طرف اجاره، از زمین این پارک به عنوان زمین کشاورزی استفاده کردهاند که این امر، به معنی، تغییر کاربری زمین از «فضای سبز» به «زراعتی» نیست .
با توجه به اینکه بخشهای مهمی از این مجموعه در طول زمان، بر اثر ساختوسازهای غیرمجاز تصرف شده است، با این حال شهرداری تبریز، پس از طی مسیر قانونی کمیسیون ماده ۵ به ریاست استاندار محترم و اخد مصوبه شورای اسلامی شهر تبریز با هزینه ۱۱۰۰ میلیارد تومان، مصمم است که با عملیاتیکردن طرح پارک، جایگاه این پارک را احیا کند.
مساحت مربوط به تفاهمنامه اجرای پروژه، ۱۵۲ هکتار است که ۱۴۵ هکتار آن پارک و ۷ هکتار آن مربوط به احداث مجتمع خدماتی، تجاری، گردشگری و رفاهی خواهد بود.
با توجه به موقعیت پروژه در محدوده صنعتی غرب تبریز، توسعه فضای سبز در چشمانداز آتی این پارک، نقش ارزنده در تعدیل وضعیت آبوهوایی این محدوده از شهر خواهد داشت .
شهرداری تبریز مصمم است که پارک بزرگ تبریز را از بلاتکلیفی ۴۰ ساله نجات دهد؛ در این راستا، با اتمام پروژه پارک بزرگ تبریز و ایجاد فرصتهای مختلف فرهنگی، تفریحی، تجاری و خدماتی، شاهد ایجاد فرصت های اشتغال و تقویت شاخصهای اقتصادی و اجتماعی در یکی از محدودههای کمبرخوردار شهر خواهیم بود.