به گزارش داراخبر،بیش از یک ماه است که کرونا این میهمان ناخوانده وارد کشورمان شد و به سرعت در تمام نقاط کشور گستردگی خود را نشان داد، آذربایجانشرقی هم از جمله مناطقی بود که با این بیماری دست به گریبان شد، نخستین مبتلاین به این ویروس در روزهای نخستین اسفندماه در تبریز شناسایی شدند و بعد از اندک مدتی بر تعداد این افراد افزوده شد.
آمار این بیماری رفته رفته در استان افزایش یافت و تاکنون به بیش ۱۸۰۰ نفر رسیده است، صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به طور روزانه آمار مبتلایان و فوتیهای این بیماری در استان را در بخش خبری ۲۳ شبکه سهند اعلام میکند.
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تعداد مبتلایان به کرونا در استان به ۱۸۱۵ نفر رسید که در ۲۳ بیمارستان استان به آنها خدمات داده میشود، همچنین تاکنون ۱۸۴ نفر بر اثر ابتلا به کرونا در آذربایجانشرقی جان خود را از دست داده اند. این آمار با مثبت شدن تست کرونای ۵۳ نفر فقط در روز جمعه به این رقم رسیده است.
کادر درمانی و پزشکان از جمله کسانی هستند که در معرض ابتلا به کرونا قرا دارند چنانکه طبق گفته رئیس دانشگاه علوم پرشکی تبریز تاکنون ۹۳ نفر از کادر پزشکی استان به بیماری کرونا مبتلا شده و از این تعداد ۸ نفر بستری و ۲ نفر نیز بدحال میباشند.
لازم به ذکر است که همه مبتلایان به کووید ۱۹ در بیمارستان بستری نیستند به توصیه پزشکان بسیاری از این افراد در قرنطینه خانگی به سر میبرند و فقط بخشی از مبتلایان در بیمارستان بستری میشوند، همچنین تاکنون ۱۰۶۷ نفر از مبتلایان به کرونا نیز بهبود یافتهاند.
صومی خاطرنشان کرد: ۱۱۵ نفر از افراد مبتلا به کرونا در بخش ویژه(آی سی یو) بستری هستند که وضعیت ۲۳ نفر از آنان تقریبا بدحال است، در بخش ابتلا با کاهش آمار روبه رو بودیم اما این کاهش به معنای کاهش بیماران بدحال نیست.
آمار ابتلایان به تفکیک شهرستانی موضوع دیگری بود که رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به آن اشاره کرد و گفت: تبریز، اهر، اسکو، سراب، میانه، آذرشهر، بناب و چاراویماق بیشترین آمار مبتلایان را دارند، همچنین در بحث محلات تبریز، مناطق یوسفآباد، عباسی، گلپارک، نگینپارک، مارالان، لاله، یکه دکان، ولیعصر، قراملک، بیشتری اماکنی هستند که میزان آلودگی در آنها بیشتر است البته تمامی مناطق تبریز و استان آلوده به ویروس کرونا هستند که لزوم رعایت هموطنان عزیز را میطلبد.
رعایت فاصلهگذاری و فیزیکی تنها راه حل برون رفت از بحران کروناست، هرچقدر ارتباطات بین مردم و اجتماعات کاهش یابد به همان میزان نیز درصد ابتلا به کرونا پایینتر خواهد بود. رعایت این اصول بهداشتی نیز بر همگان لازم و ضروری است.